Airfoil Louvres | D&M Architecten Adviseurs
Arnhem

De strakke, horizontale lijnen van de geplaatste airfoil louvrepanelen geven deze prachtige woning in Arnhem zijn geheel eigen karakter. Door de panelen horizontaal te plaatsen aan de bovenzijde van de ramen zorgen ze niet alleen voor een perfecte lichtinval maar zijn ze ook de blikvanger van deze markante woning met hoge raampartijen. De houtstructuur van de panelen maken ze perfect passend in het ontwerp van deze woning.

Architect
D&M Architecten Adviseurs

D&M Architecten heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een bureau met een veelzijdig portfolio. Ze ontwerpen unieke woonhuizen die passen bij de opdrachtgever en de locatie. Doordat D&M Architecten gebruik maakt van de landschappelijke elementen voegen de huizen zich harmonieus in hun natuurlijke omgeving. Het team werkt klantgericht, zowel in nieuwbouw- als in uitbreidings- en restauratieprojecten.  

www.dm-architecten.nl

 

 

De horizontale Airfoil panelen zijn niet alleen perfect als stijlvolle zonwering maar zorgen ook nog eens voor een optimale lichtinval.

In deze toepassing zijn de panelen uit hout vervaardigd waardoor ze perfect aansluiten bij het ontwerp van de woning. De bijzondere uitstraling van de woning wordt bepaalt door de panelen enkel aan de bovenzijde van de ramen te plaatsen. Omdat de louvres in alle standen te draaien zijn zorgen ze voor precies de juiste lichtinval.  

 

 

 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >