Louvredaken | Lab32 Architecten
Dorst

Lab32 maakte voor deze prachtige villa te Dorst het ontwerp. Door de grote raampartijen aan de voorzijde van de villa te combineren met een open karakter aan de achterzijde en de mix van strakke materialen gecombineerd met warme houtsoorten komt deze villa goed tot zijn recht in haar bosrijke omgeving. 

Architect
Lab 32 Architecten

Loek Stijnen (1959-2018) inspireerde het dynamische en gepassioneerde team van Lab32 architecten. Lab32 architecten heeft een moderne, eigentijdse visie over architectuur. Het werk kenmerkt zich door horizontale en lengte ondersteunende elementen, eenvoudige volumes, minimalistische vormentaal, heldere en eerlijke materialen en herkenbare verhoudingen. De menselijke maat is in alle gebouwen terug te vinden. Lab32 architecten heeft daarnaast ook veel aandacht voor bouwkundig kwalitatieve vormgevind, duurzaam- en energiezuinig bouwen, klantgerichte service en kwaliteit in detail. 

 

www.lab32architecten.nl

 

Dankzij het toegepaste domotica systeem is het Louvredak eenvoudig te bedienen en draaien de louvres geruisloos in de juiste stand om in alle rust optimaal te kunnen genieten van de eerste of juist de laatste zonnestralen van de dag. 

Door het gebruik van donkergrijze louvres past dit louvredak zich haast onwaarneembaar aan aan het stoere uiterlijk van deze overkapping.  

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >