Louvredaken | Het Fundament Architectuur
Haaksbergen

Fundament Architectuur heeft voor de opdrachtgever een woonhuis ontworpen in een modern-landelijke-stijl. Het ontwerp voor de woning aan de achterzijde zorgt voor een mooie verbinding met het landschap.

De grote schuifpui met royale deuren brengt het landschap naar binnen en verbindt de keuken met de veranda. Door de 2 louvredaken in de veranda is de zon- en daglichttoetreding regelbaar.

Architect
Het Fundament Architectuur

Synergie tussen architectuur & interieurarchitectuur!

Het Fundament Architectuur combineert de werelden van interieurarchitectuur en architectuur met elkaar. Men ontwerpt hierbij van binnenuit, wat inhoudt dat het interieur – en daarmee de wensen van de opdrachtgever – centraal staat bij het totaalconcept dat opgeleverd wordt. Zo ontstaat een synergie tussen interieur en architectuur.

Bij Het Fundament staat architectuur voor het prikkelen en inspireren van mensen door middel van creatieve ontwerpen. De architecten van Het Fundament Architectuur hebben één hoofddoel: het woonplezier vergroten.

De wensen en ideeën van de opdrachtgever zijn leidend bij het ontwerp van de woning. De architecten combineren dit met hun visie en stijl, waardoor er een woning ontstaat waarin de gebruiker centraal staat.

www.hetfundamentarchitectuur.nl

De modern landelijk stijl van de woning komt erg duidelijk terug in de ontworpen veranda: Een moderne, witte constructie waaronder massief eiken kolommen geplaatst zijn.

De 2 louvredaken zijn bewust kleiner gekozen zodat de veranda een robuust karakter krijgt er voldoende ruimte overblijft voor heaters en spotjes in de bouwkundige constructie.

Het open karakter van beide louvredaken zorgt bij mooi weer voor veel daglicht en bij volle zon voor aangename schaduw, terwijl het daglicht slechts gefilterd wordt. In de avond kan het dak gesloten worden. Dankzij de heaters en verlichting kan men ook bij iets kouder weer buiten blijven genieten van het twentse landschap.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >