Louvredak I Houweling Architecten
Pijnacker

Hoewel de foto's doen vermoeden dat het hier gaat om een prachtige villa op een tropisch eiland is niets minder waar. Deze schitterende woning staat in Pijnacker. Samen met Houweling Architecten wist Livium op deze plek een stukje tropisch eiland te creeëren. 

Architect
Houweling Architecten

Of het nu gaat om een exclusieve villa op een vrije kavel, een vrijstaande woning of de ontwikkeling van een bedrijfspand gaat. Houweling Architecten luistert, visualiseert en realiseert. 

Met ruim 40 jaar ervaring weten zij als geen ander uw ideeën te vertalen naar een compleet en sluitend ontwerp. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever worden woonwensen gefilterd tot een tastbaar resultaat. Niet alleen in de visualisering van uw woonwensen staan de medewerkers voor u klaar. Ook tijdens de realisatie staan zij naast u en kunt u vertrouwen op de juiste kennis en ervaring van Houweling Architecten. 

Het gebruik van lichte materialen in combinatie met de zachte vormen van deze villa geven de indruk dat deze magnifieke woning zich op een heel andere plek bevind dan in Nederland. De keuze voor een eclips vorm als louvredak benadrukt dit zo mogelijk nog meer. 

De keuze van deze eclips vorm zorgt tevens voor een geheel eigen stijl van deze woning. Op sublieme wijze sluiten de ronde vormen van het louvredak aan bij de zachte rondingen van de glaspartij in het verlengde van deze wand.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >