Airfoil Louvres | Maas Architecten
Valkenburg ZH

Een buitengewoon fraai ontworpen villa door Maas Architecten in het Zuid-Hollandse Valkenburg. Twee slaapvertrekken op de eerste verdieping onder de ronde kap moesten van zonwering en verduistering worden voorzien. In samenwerking met architect en aannemer zijn twee stuks louvrepanelen ontworpen en gemaakt met beide exact dezelfde radius als de kap van de woning. Motoren en aandrijvingen zijn volledig weggewerkt in het frame. De louvres zijn 180 graden draaibaar en worden aangestuurd middels het centrale domotica systeem in de woning.
Architect
Maas Architecten

De architectuur van Maas Architecten is eigenzinnig, eigentijds en altijd op maat. In de aandacht voor de rangschikking van volumes, de materialisatie en de detaillering wordt betekenis gegeven aan de context.  Bij Maas Architecten is er sprake van een herkenbare architectuur. Intensief en confronterend ontwerpoverleg tussen de ontwerpers zorgt voor een uitwisseling van de beste ideeën maar ook voor een samenhangende bureausignatuur. Voor iedere opdracht stelt Maas Architecten een projectteam samen bestaande uit een ontwerper, een projectleider en tekenaars. Zo is Maas Architecten in staat om projecten vanaf de initiatieffase tot na de oplevering te begeleiden.

www.maasarchitecten.nl

In samenwerking met Maas Architecten en de aannemer zijn twee stuks louvrepanelen ontworpen en gemaakt met beide exact dezelfde radius als de kap van de woning. Motoren en aandrijvingen zijn volledig weggewerkt in het frame. De louvres zijn 180 graden draaibaar en worden aangestuurd middels het centrale domotica systeem in de woning

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >