Louvredaken | Architectuurstudio Ram
Didam

Een lust voor het moderne oog, deze witte door Rob Berendsen van Architectuurstudio RAM ontworpen villa. Het overdekte terras is volledig geïntegreerd in de achtergevel van de louvredaken passen naadloos in het strakke ontwerp en de gestuukte afwerking van de woning.

Architect
Architectuurstudio RAM

Architectuurstudio RAM vindt de omvang van een project niet leidend, wel de uitdaging die het biedt, de creativiteit en expertise waar om wordt gevraagd. Voor architect Rob Berendsen van Architectuurstudio RAM zit veel voldoening in het vinden van een oplossing die niet meer werd verwacht. Vaak zitten mensen vast in denkpatronen, die al tal van keren de revue zijn gepasseerd. Dan is het goed om met een frisse blik naar de situatie te kijken, de tunnelvisie te doorbreken.

www.architectuurstudioram.nl

Door de louvredaken heel hoog in de sparingen van de overkapping te monteren ontstaat er een enorm ruimtelijk effect waardoor het overdekte terras, ondanks het gebruik van een massieve betonen constructie, een erg open karakter behoudt en dus echter als buitenruimte beleefd wordt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >