Louvredak | Lab32 Architecten
Roermond

Binnen en buiten vormen een harmonisch geheel in dit ontwerp van Lab32 architecten. Vanaf de start van het ontwerp is binnen en buiten in één adem genoemd en als zodanig ook uitgevoerd. Met het pittoreske en kronkelende riviertje de Roer als leidraad en blikvanger op de voorgrond.

Architect
Lab32 architecten

Loek Stijnen (1959-2018) inspireerde het dynamische en gepassioneerde team van Lab32 architecten. Lab32 architecten heeft een moderne eigentijdse visie over architectuur. Het werk kenmerkt zich door horizontale en lengte ondersteunende elementen, eenvoudige volumes, minimalistische vormentaal, heldere en eerlijke materialen en herkenbare verhoudingen. De menselijke maat is in alle gebouwen terug te vinden. Lab32 architecten heeft daarnaast ook veel aandacht voor bouwkundig kwalitatieve vormgeving, duurzaam- en energiezuinig bouwen, klantgerichte service en kwaliteit in detail.

www.lab32architecten.nl

De kamerhoge raampartij van de woonkamer is zo geplaatst zodat de woonkamer vrijwel naadloos overgaat in het bijpassende terras. Deze raampartij kan bijna in zijn geheel worden open geschoven om zo binnen en buiten tot één geheel te maken. Het Livium Louvredak zorgt hier voor veel lichtinval en tevens schaduw op warme dagen. De filtering van zonlicht komt magnifiek tot zijn recht.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >