Livium Louvredak | Otten van Eck Architecten
Oisterwijk

De nieuwe eigenaren van een in Rietveld stijl gebouwde villa vragen Otten van Eck Architecten & vormgevers om een totaalplan voor de modernisering van exterieur, interieur, meubilering en tuin. Het resultaat is een prachtige villa met lange horizontale lijnen met daarin voornamelijk duurzame materialen verwerkt.

Architect
Otten van Eck architecten

Otten van Eck architecten wordt gevormd door vormgever Christel van Eck en architect Rob Otten. De meerwaarde van dit ontwerp duo ligt in de integrale aanpak van elke opdracht waarbij exterieur en interieur elkaar ondersteunen, versterken of naadloos in elkaar overgaan. Door twee disciplines samen te voegen, en met beide blikken een ontwerpopdracht te analyseren ontstaat telkens weer de dialoog en het onderzoek naar alle mogelijkheden binnen de opdracht. In hun werk vormen de begrippen Licht - Lucht - Ruimte - Kleur - Vorm - Functie een duidelijke leidraad.

www.ottenvaneck.nl

Ruimte voor privacy is er in overvloed aan de achterzijde van de villa. Een glazen schuifpui maakt letterlijk de verbinding tussen woonkamer en tuin, waarbij gekozen is voor een overdekte buitenruimte voorzien van 1 groot Livium Louvredak. Het lichtdoorlatende karakter van dit grote Livium louvredak is belangrijk in de winter terwijl de bewoners in voorjaar, zomer en herfst lekker in de schaduw vanaf een beschut terras kunnen genieten van de bosrijke omgeving.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >