Louvredak | van Manen Architecten
Noordwijk

Deze door van Manen Architecten ontworpen villa staat midden in het duin van Noordwijk. De woning wordt grotendeels omringt door een veranda voorzien van 2 Livium louvredaken. De gestucte gevels, houten kozijnen met bovenlichten, klossen en overige houtaccenten worden als voorbeeld gezien voor het bouwen in "Noordwijkse Stijl".

Architect
van Manen Architecten

Architectenbureau van Manen ontwerpt geen gebouwen, maar creëert een omgeving waarin de opdrachtgever zich prettig voelt, prettiger leeft en werkt dan voorheen. Vanuit 48 jaar ervaring waarin een grote mate van expertise is opgebouwd ten aanzien van traditionele bouwmethodieken is van Manen Architecten in staat om ieder ontwerp, modern dan wel klassiek, esthetisch en bouwtechnisch tot een optimaal eindresultaat te leiden.

www.van-manen.net

Dit project bewijst hoe Livium louvredaken zich schikken naar de architectuur van de woning. Bij dit ontwerp van Van Manen Architecten was direct duidelijk dat er een ruime veranda met louvredaken moest komen. Enerzijds om in de winter voldoende lichtinval te behouden, anderzijds om in de zomer zowel overdag als 's avonds van het buitenleven te kunnen genieten. De veranda is een integraal onderdeel van de met veel oog voor detail gerealiseerde woning.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >