Louvredaken | Wollaert Architecten
Bosch en Duin

Complete renovatie van een villa in Bosch & Duin, ontworpen door Wollaert Architecten uit Belgie. Vanwege de geheel uit glas opgetrokken gevel is goede en esthetisch fraaie zonwering essentieel. Door toepassing van een staalconstructie met daarin 7 louvredaken worden zonwering en terrasoverkapping op bijzonder fraaie wijze gecombineerd.

Architect
Wollaert Architecten

Wollaert Architecten benadert architectuur als een vak, een discipline, waarvan de resultaten niet alleen bepaald worden door het antwoord op functionele en technische eisen, maar ook door de wijze waarop de interactie met bouwheren en uitvoerders verloopt. De architectuur van Wollaert Architecten wordt niet alleen bepaald door materiaal en techniek, maar ook door de aandacht voor functie, omgeving en tijdsbeeld.

www.wollaert.be

Vanwege de grote overspanningen waren hoge kokerprofielen vereist. Via overleg tussen aannemer, staalconstructeur en Livium is het probleem van hemelwaterafvoer opgelost door deze direct in de stalen ligger af te voeren. Op het uiteinde is een spuwer voorzien waardoor het regenwater vanuit de louvredaken op het naast gelegen platte dak wordt afgevoerd. Het resultaat is een schitterende verbouwing met fraaie integratie van de louvredaken.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >