Louvreline panelen | Architectenbureau Goedehuizen
Waalwijk

Privacy, zonwering en strakke verticale lijnen zijn de belangrijkste kenmerken van de toegepaste houten louvreline panelen in deze geheel gerenoveerde villa te Waalwijk. Een samenwerking tussen Bob Manders en architectenbureau Goedehuizen heeft deze markante, deels met riet bedekte, villa een geheel eigen gezicht gegeven met de Livium Louvreline panelen als belangrijk element in het vooraanzicht van de woning.

Architect
Architectenbureau Goedehuizen

Architectenbureau Goedehuizen verzorgt het ontwerp voor nieuwe woningen, bedrijfspanden, verbouwing en uitbreidingen. Naast het ontwerp verzorgt met ook daaruit voortvloeiende werkzaamheden zoals: bestektekeningen, aanvraag bouwvergunning, begeleiding bij aanbesteding, kostenraming, toezicht bij uitvoering. Kortom alle werkzaamheden die bij het realiseren van een project aan de orde komen.

www.goedehuizen.nl

Livium Louvreline panelen hebben vele functies, ze verminderen de inkijk van buitenaf, zijn ideaal als zonwering en verduisteren de ruimtes die erachter liggen. Nog belangrijker: ze geven de woning een compleet eigen karakter. In deze toepassing zijn de panelen uit hout vervaardigd en vormen zo een geheel met de verticale houten gevel bekleding, de wand lijkt over de volle lengte door te lopen en kan waar nodig geopend worden.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >