Louvredak | Bob Manders Architecture
Breda

Het kernwoord voor deze door Bob Manders ontworpen villa in Breda is licht. Door zoveel ramen in de woning toe te passen hebben Bob Manders en de opdrachtgevers gekozen voor een enorme lichtinval. Dit is mede mogelijk omdat de woning achter op de kavel gesitueerd is en er derhalve voldoende privacy overblijft. Het toegepaste Livium Louvredak aan de voorzijde geeft deze woning een verassende uitstraling.

Architect
Bob Manders Architecture

Bob Manders maakt gebruik van het Nederlands architectonisch erfgoed en combineert dit met de duidelijke ontwerp principes van de grote meesters uit de internationale architectuur. Dit resulteert in onvoorspelbare doch harmonieuze ruimtes die zich overal ter wereld thuis lijken te voelen. Bob Manders is van mening dat een weloverwogen respect voor licht en schaduw de sleutel is tot het succes van zijn ontwerpen. Hij maakt veelvuldig gebruik van glas op een manier die de binnenkant van een woning verbindt met de buitenwereld. Door het gebruik van licht en natuurlijke materialen creëert Bob Manders ontwerpen die zowel rustgevend als energiek zijn.

www.bobmandersarchitecture.com

Het Livium Louvredak is bijna 10 meter lang en voorziet bijna de gehele voorgevel van uiterst effectieve zonwering in de zomer. Perfecte lichtinval en magische schaduwlijnen op zonnige dagen zijn het resultaat. Dat de bewoners in de zomer lekker in de schaduw kunnen zitten en het Livium louvredak hen ook nog eens beschermt tegen de regen is een extra bonus.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >