Airfoil paneel | Zeerover Architecten
Zeist

Een klassiek ogende maar toch erg moderne villa in Zeist waarbij strak wit stucwerk, houten boeidelen, deuren en shutters en donker natuursteen een harmonieus geheel met elkaar vormen. Het hoge kozijn ter plaatse van de voordeur zorgt voor veel licht in de entree, echter het glas zorgt ook voor inkijk in het donker als ’s avond binnen de verlichting aan is.

Architect
Zeerover Architecten

Het ontwerp van een huis is een complexe taak. En al helemaal als het gaat om gebouwen met een verhaal; een eeuwenoude historie of op een bijzondere plek in het landschap. Zeerover Architecten is gespecialiseerd in zulke projecten. Of het nu nieuwbouw, een flinke verbouwing of een complete renovatie betreft, altijd staat de samenhang tussen omgeving, huis en bewoner in de ontwerpen van Zeerover Architecten centraal. Zorgvuldig maatwerk in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en bouwers.

www.zeerover.eu

De louvres van het Livium Airfoil Louvrepaneel zijn vervaardigd uit Western Red Cedar en kunnen 180 graden draaien, waarbij alle aandrijvingen en de motoren zijn weggewerkt in de aluminium cassettes. Dus geen bewegende delen of stangen in zicht en het paneel past naadloos in de negge.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >