Louvredaken | van den Kommer Interieurs
Oostzaan

Deze veranda is voorzien van 2 louvredaken en is ontworpen en gemaakt door Piet Jan van den Kommer Interieurs. Piet Jan van den Kommer heeft het gehele interieur van deze woning ontworpen en gemaakt, dus wat was er dus logischer dan het doortrekken van dezelfde stijl van binnen naar buiten?

Architect
Piet Jan van den Kommer

Piet-Jan probeert altijd eerst te ontdekken wie hij voor zich heeft. Is iemand vaak buiten, wordt er veel tv gekeken of is de keuken juist het centrale punt waar wordt geleefd. Het ontwerp moet wel bij een levensstijl passen. Piet-Jan ontwerpt vanuit de gedachte dat er in een interieur geleefd mag worden en werkt veel met hout, maar ook met ander natuurlijk materiaal zoals zink, leer, staal, natuursteen, en beton. Piet-Jan’s grootste plezier zelf zit ‘m in het verrassingselement; iets ontwerpen wat inspireert en onverwachts is.

www.vandenkommer.nl

Bij dit project is het dus niet de stijl van de woning, maar de stijl en uitstraling van het interieur dat bepalend was voor de stijl en uitstraling van de veranda. Vandaar het gebruik van licht hout en beton met 2 stuks helder witte Livum Louvredaken, waarvan de goten onzichtbaar zijn verwerkt in de bouwkundige constructie, een detail dat de aandacht verdient. De veranda is een echte eye-catcher geworden van de woning en wordt tijdens de zomer door vele mensen op het water bewonderd.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >