Louvredak | Bob Manders Architecture
Rosmalen

De veranda van deze woning lijkt geheel door te lopen vanuit de moderne achtervleugel van deze door Bob Manders fraai ontworpen villa. De scheiding tussen binnen en buiten lijkt geheel weg te vallen door het gebruik van de grote glazen pui.

Architect
Bob Manders Architecture

Bob Manders maakt gebruik van het Nederlands architectonisch erfgoed en combineert dit met de duidelijke ontwerp principes van de grote meesters uit de internationale architectuur. Dit resulteert in onvoorspelbare doch harmonieuze ruimtes die zich overal ter wereld thuis lijken te voelen. Bob Manders is van mening dat een weloverwogen respect voor licht en schaduw de sleutel is tot het succes van zijn ontwerpen. Hij maakt veelvuldig gebruik van glas op een manier die de binnenkant van een woning verbindt met de buitenwereld. Door het gebruik van licht en natuurlijk materialen creëert Bob Manders ontwerpen die zowel rustgevend als energiek zijn.

www.bobmandersarchitecture.com

De toepassing van het Livium louvredak in de overkapping garandeert voldoende lichtinval op bewolkte dagen en zorgt voor een aangename schaduwwerking voor zowel de binnenruimte als het terras tijdens de zomer. In de avonduren en tijdens een buitje kan het dak gesloten worden en kan men heerlijk genieten van het haardvuur.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >