Airfoil panelen | Kabaz Architecten
Laren

Kabaz Architectuur heeft op een fraaie locatie in Laren een modern, strak huis met een ‘vriendelijke’ uitstraling ontworpen. Dat laatste werd bereikt door een rieten kap. Daarnaast is er rekening gehouden met het fraaie uitzicht aan de achterzijde. Zowel de woonkeuken annex eetkamer, als de living werden aan de achterzijde van de villa gesitueerd.

De Louvrepanelen rondom de woning zorgen voor een markant uiterlijk aan de voorzijde en zijn tevens erg functioneel: zonwering, privacy en verduistering. Daarnaast filteren ze sublieme wijze in het licht in de verschillende vertrekken. 

Architect
Kabaz Architecten

Kabaz is een vooraanstaand Goois architectenbureau onder leiding van Bertram Beerbaum en André de Vos. Er wordt  dagelijks gewerkt aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten. De (interieur) architecten van Kabaz zijn creatieve mensen die verrassen, de ontwerpen zijn geïnspireerd door de verhalen van de gebruikers en worden daar volledig op afgestemd.

De visie van Beerbaum en De Vos op architectuur is helder: “de Kern van architectuur is de bewustwording van onze alledaagse zoektocht naar ruimte…om ons heen en in ons zelf.”

www.kabaz.nl

De Livium louvrepanelen zijn in combinatie met het witte stucwerk en de fraaie rieten kap beeldbepalend voor deze villa. De louvrepanelen zijn vrijdragend, de louvres zijn 180 graden draaibaar en alle aandrijvingen zijn fraai weggewerkt.

Elk louvrepaneel is exact in het werk opgemeten en op maat gemaakt. De louvres in het paneel aan de achterzijde zijn speciaal vervaardigd uit onbehandeld Western Red Cedar.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >