Sliding Shutter Panelen | Amersfoort

In deze moderne nieuwe villa hebben de bewoners een fantastisch mooie buitenruimte gecreëerd welke direct door lijkt te lopen vanuit de woonkamer. De fraaie ruimte is voorzien van 2 lichtstraten, heaters en een state-of-the-art buitenoven annex haard.

Men kijkt vanuit de veranda direct in de tuin en over het water. Een ideale plek om te genieten van lange avonden in de zomer of zonnige middagen in de lente of de herfst

Architect
nvt

Een duidelijke wens van de bewoners was het creëren van een mogelijkheid om de veranda (deels) af te kunnen sluiten, dit vanwege privacy en beschutting tegen de wind en de ondergaande zon.

De perfecte oplossing bood Livium in de vorm van 2 enorme schuifbare shutter panelen, waarvan de louvres in 2 delen vergrendeld kunnen worden.

De openheid van de veranda blijft behouden en bij gelegenheid kan beschutting en privacy gezocht worden die op bepaalde momenten is gewenst. 

De shutter panelen zijn afgewerkt in de kleur van de kozijnen, de louvres zijn voorzien van een 3D houtnerf sublimatie.

Shutter panelen van Livium zijn de absolute top in design, functionaliteit en duurzaamheid. Met veel oog voor detail en een hoog afwerkingsniveau zijn ze zeer robuust en gewoon mooi om te zien en te gebruiken.

Blind gelaste frames uit dikwandig aluminium, vergrendelbare louvres, hoogwaardig RVS beslag en polyamide strips tussen de louvres zijn enkele kenmerken van deze topklasse shutter panelen.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >