Louvredaken | van der Sande Architecten
Eersel

De veranda van deze woning is duidelijk ontworpen als een integraal deel van de achtergevel. De overstekken van de woning lopen fraai door en vormen een strak geheel met de veranda waarin 2 louvredaken en een lichtstraat zijn toegepast. Het gebruik van natuurlijke materialen en aardse kleuren straalt veel rust uit.

Architect
Van der Sande Architecten

Duurzaam bouwen door toepassing van duurzame materialen, maar ook door het tijdloze karakter van het ontwerp. Van der Sande architecten ontwerpt en realiseert die bijzondere villa’s. Door goed te luisteren komt Joost van der Sande gezamenlijk met de opdrachtgevers tot het meest optimale ontwerp komen. Stilstaan bij en genieten van het licht gedurende de dag tijdens de steeds wisselende seizoenen. Interieur en exterieur met elkaar verbinden door het creëren van mooie zichtlijnen en vlakverdelingen, rekening houdend met de zon door de situering op het kavel. Ruimte maken, ruimte laten, dat is de signatuur van Joost van der Sande.

www.vandersande-architecten.nl

De toepassing van 2 Livium louvredaken in combinatie met een lichtstraat in deze veranda draagt zorg voor voldoende lichtinval, zowel bij dichte als bij open louvredaken. Bij zomerse dagen volop schaduw op het terras, bij regen toch nog veel daglicht in de woning door de toepassing van een lichtstraat, een ideale combinatie!!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >