Airfoil panelen | Graaffwerk
Oisterwijk

Voor een bestaande woning in Oisterwijk heeft Graaffwerk een uitbreiding ontworpen, waarbij gekozen is voor een geheel afwijkende stijl voor de nieuwbouw aan de voorzijde. Deze nieuwbouw is voorzien van een aantal Livium Airfoil Louvrepanelen in smalle frames voorzien van 120mm brede louvres. Alle panelen onafhankelijk bediend kunnen worden. De louvres kunnen 180 graden draaien en volledig sluiten en functioneren hierdoor dus zowel als zonwering, privacy en verduistering. Livium is uniek het leveren van dit soort louvrepanelen waarin de motoren en aandrijvingen volledig uit het zicht zijn weggewerkt.

Architect
Graaffwerk

Graaffwerk is een ontwerpstudio voor interieur en architectuur en werkt voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Graaffwerk wordt gerund door Gert-Jan de Graaf en Valerie Lerou, beide geschoold in zowel bouwkunde als interieurarchitectuur. Uitgangspunten voor de ontwerpen van Graaffwerk zijn functionaliteit en ruimtelijke beleving. Logistiek, licht, kleur en materiaal spelen hierbij een grote rol.

www.graaffwerk.nl

De panelen kunnen alle onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. De louvres kunnen 180 graden draaien en volledig sluiten. Hierdoor functioneren ze als zonwering, privacy en verduistering. Daarnaast geven ze deze uitbouw een erg fraai en modern karakter.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >