Louvredaken | Verheijen Smeets Architecten
Klimmen

Realisatie van een moderne villa in de Limburgse heuvels met een fabuleus uitzicht en magnifieke buitenruimte. Met veel gevoel voor moderne kunst en architectuur heeft Verheijen Smeets architecten samen met de opdrachtgever een uniek object ontworpen en gebouwd. Livium heeft hieraan bijgedragen met 4 Louvredaken en deze geïntegreerd in een fantastische overkapping van de buitenruimte, welke het terras transformeert tot een woonkamer.

Architect
Verheijen Smeets Architecten

Verheijen Smeets Architecten is gevestigd in Tegelen. Het team van architecten van Verheijen Smeets is vanaf het eerste contact met een opdrachtgever een creatieve, stimulerende en kaderende partner.  Door alerte vraagstelling, doelgericht, neutraal en zonder vooronderstelling achterhaalt men de werkelijke behoefte van een opdrachtgever. Pas wanneer de essentie van een opdracht volledig is begrepen, gaat men op zoek naar de juiste oplossing.

www.verheijen-smeets.nl

Bij warm weer kan het geheel geopend worden waardoor er een prachtige lichte constructie ontstaat. Zowel de louvredaken als de glazen vouwwanden kunnen geheel gesloten worden. ook met minder fraai weer kan dus toch volop gebruik gemaakt worden van deze overkapping van meer dan 80m2!!

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >