Louvredaken | Harold Laenen Architectuur
Weert

Deze stijlvolle door Harold Laenen ontworpen villa staat midden in een parkachtige omgeving, waarbij de buitenruimtes van de villa direct zicht hebben op de fraaie vijver. Door gebruik te maken van een grote donkere steen en verzinkt staal voor de boeien van de overkapping ontstaat er een robuuste villa die volledig opgaat in het park.

Architect
Harold Laenen Architectuur

Een plan bevind zich niet alleen binnen of buiten. Dit is waarom Harold Laenen zowel in- als exterieur ontwerpt en altijd in relatie tot de context. De ontwerpen dienen zich respectvol in de omgeving te voegen. Tijdens het ontwerpen wordt er gezocht naar functionaliteit voor nu en later. Er wordt gewerkt aan originele, eigenzinnige en duidelijke oplossingen, zodat een ruimte ontstaat waar de gebruiker zich thuis voelt.

www.haroldlaenen.nl

Genieten van je eigen park doe je het liefst buiten. Vandaar dat de buitenruimte direct rondom de woning veel aandacht heeft gekregen in het ontwerp. Om vaak en onder verschillende omstandigheden comfortabel buiten te kunnen zitten zijn er in de overkappingen 2 Livium louvredaken voorzien, waardoor lichtinval gegarandeerd is en men in de zomer zoveel mogelijk gebruik kan maken van de beschutting tegen regen, wind en zon.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >