Airfoil Louvrepanelen | FG Stijl
Schiphol

De Summum private jet lounge is een zeer exclusieve vergaderlocatie waar ultieme gastvrijheid en anonimiteit voorop staan. De lounge is gevestigd op Schiphol Oost. De locatie, met uitzicht op de private jets, de inrichting verzorgd door architectenbureau FG Stijl en het eten bereid door restaurant de Bokkedoorns zorgen gezamenlijk voor een bijeenkomst op top niveau.

Architect
FG Stijl

FG stijl is een full-service interieurontwerpbureau dat werkt aan grote hotelmerken en uitzonderlijke particuliere woningen over de hele wereld.De projecten omvatten hotels, restaurants, spa's, particuliere woningen, lounges, winkels en musea in Europa, Azië en het Midden-Oosten, en tonen een multicultureel en multidisciplinair vermogen om te voldoen aan de ontwerpvereisten van elk project.

www.fgstijl.nl 

Er zijn 2 stuks 200 maxifoil louvrepanelen toegepast voor de glazen wanden van de executive boardroom. De louvres geven exact de juiste inkijk en ruimtelijk beleving indien men door de gang loopt. Voor optimale privacy kunnen bij gebruik van de boardroom de louvres handmatig gesloten.

De louvres overspannen maar liefst 3700mm en zijn, geheel in overstemming met de luxueuse inrichting, gecoat in een exlusieve parelachtige hoogglans afwerking RAL 7048 Perlmausgrau

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >