Louvredak I Studio 412
Veldhoven

Het grote, brede louvredak geeft deze moderne woning aan de achterzijde een open karakter. Door zijn strakke lijnen en grote oppervlakte zorgt het louvredak voor een perfecte combinatie tussen zonwering en terrasoverkapping. 

De strakke lijnen van het louvredak vallen perfect samen met de ruwe materialen waarmee het terras aan de achterzijde van deze woning is opgetrokken. Samen met het ruige beton geeft het de woning een ruw, industrieel karakter. 

 

 

 

Architect
Studio 412

Studio 412 is een allround en full-service studio: in elke fase van het (ver)bouwtraject word er met u meegedacht. Daadkrachtige locatieanalyse, architectonisch ontwerp, deskundige technische uitwerking, ondersteuning bij aanbestedingen en een kritisch projectcoördinatie zijn vanzelfsprekende services bij studio 412. Studio 412 biedt een compleet concept waarbij is nagedacht over elk detail.

www.studio412.nl

 

Er is gekozen om de strakke luifel niet geheel uit te lijnen met de achterzijde waardoor er een speels effect ontstaat ondanks het strakke ontwerp van de woning. Door de louvres van het louvredak in het verlengde van de vertrekken achter de glazen wand te plaatsen lijkt de overspanning van ruim 2 meter optisch een stuk langer te worden.  

Doordat de goten geheel onzichtbaar zijn weggewerkt is er een strakker plafond te zien waardoor enkel de louvres zichtbaar zijn. Dit detail zorgt mede voor de strakke en basic uitstraling van deze buitenruimte. 

 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >