Showroom Hengelo

Bezoek onze showroom in Hengelo op afspraak

Een nieuwe woning bouwen of verbouwen of een overkapping of veranda laten plaatsen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed en passend advies.

Zodra je erover nadenkt om een Livium systeem te kiezen, is het fijn om de producten te zien en te ervaren. De adviseur neemt je, na het adviesgesprek, mee langs de verschillende systemen die het beste passen bij jouw situatie.

Tijdens de afspraak in de showroom kun je al je vragen stellen en zal de adviseur na het gesprek, aan de hand van je wensen, vrijblijvend een offerte uitbrengen per mail.

Onze showroom in Hengelo is geopend voor bezoek op afspraak:

(Maandag t/m Vrijdag 09.00-16.00). 

Je kunt ruim van tevoren een afspraak plannen, maar natuurlijk ook even vooraf bellen om te zien of er een adviseur beschikbaar is. 

Vanzelfsprekend zijn zowel particulieren, architecten als andere professionals uit de bouw van harte welkom in Hengelo.

Vraag een showroom afspraak aan!

Bent u geïnteresseerd in een louvredak, louvrepaneel, shutter of louvre veranda, of in één van onze andere buitenproducten, vraag direct, via onderstaand formulier, een showroom afspraak aan. Uiteraard is het ook mogelijk geheel vrijblijvend een afspraak te maken bij u op locatie.