Neem contact met ons op!

Livium werkt voornamelijk in Nederland en België, maar ook daarbuiten. Bent u geïnteresseerd in een louvredak, louvrepaneel, shutter of louvre veranda, of in één van onze andere buitenproducten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. uiteraard vertellen we u dan direct graag meer over de mogelijkheden voor uw huidige woning of bouwproject.
Een e-mail sturen kan vanzelfsprekend ook.
phone-nl (+31) (0)74 3033777
phone-be (+32) (0)56 72 76 39
house-box

Kantoor Livium

Livium B.V.

Oosterveldsingel 53

7558 PJ Hengelo (O)


T-NL (+31) (0)74 3033777

T-BE (+32) (0)56 72 76 39

E info@livium.nl

house-box

Showroom Eindhoven

Park Forum 1025

Bedrijfsnummer 6032

5657 HJ Eindhoven

T-NL (+31) (0)40 244 41 78

E info@livium.nl

Veelgestelde vragen
 • Waar worden de Livium producten verkocht?

  We verkopen onze systemen voornamelijk in Nederland en Belgie, echter we verzorgen ook internationale projecten. We zijn hiertoe volledig toegerust qua verkoop, werkvoorbereiding, transport en montagemogelijkheden.

 • Via welke kanalen worden de producten van Livium verkocht?

  Wij zijn fabrikant van al onze aluminium louvre-systemen. Wij leveren onze producten zonder tussenkomst van dealers direct aan de particuliere eindgebruiker of direct aan klanten in de professionele markt, voornamelijk verandabouwers, bouw & aannemersbedrijven en hoveniers.

 • Heeft Livium ook een showroom?

  We hebben in onze vestigingsplaats Oldenzaal geen showroom omdat we liever vrijblijvend bij onze klanten ter plaatse een afspraak maken. Vanwege het feit dat al onze systemen maatwerk zijn is het erg belangrijk de situatie ter plaatse te bekijken en op basis daarvan een ontwerp met bijpassende offerte te maken.

 • Kan ik een Livium Louvresysteem ergens bekijken?

  We hebben bij enkele van onze partners in het land louvredaken geïnstalleerd, daar kunt u altijd gaan kijken. Als u ons contact met ons opneemt dan sturen we de gegevens van deze partners.

 • Heeft u ook referenties?

  Door het directe contact met onze klanten hebben we de beschikking over vele referenties waar potentiele klanten een kijkje kunnen gaan nemen. Zo hoort u uit eerste hand wat de ervaringen met ons bedrijf en onze producten zijn. In verband met de privacy van onze klanten doen we dit alleen in overleg en na goedkeuring.

 • Wie verzorgt de montage van de Livium Louvre-systemen?

  Livium beschikt over eigen monteurs die vanuit Oldenzaal in Nederland, Belgie en daarbuiten de louvresystemen monteren. Onze monteurs zijn derhalve volledig gespecialiseerd waardoor de montage snel en vakkundig gebeurt

 • Levert Livium ook complete overkappingen en veranda’s?

  Schoenmaker blijf bij je leest! We ontwerpen complete veranda’s maar laten de bouw- en aannemerswerkzaamheden over aan specialisten. We werken daartoe samen met aannemers, timmerbedrijven en staalconstructeurs door heel Nederland. In veel gevallen echter hebben onze klanten zelf goede lokale contacten met bedrijven die de bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren.

 • Hoe wordt er geleverd in nieuw- en verbouwsituaties?

  Wij zijn geen aannemersbedrijf of verandabouwer. Bovendien is er bij nieuwbouw en verbouw al een hoofdaannemer die de bouwwerkzaamheden uitvoert. We leveren en monteren in die gevallen onze systemen als onderaannemer en doen de werkvoorbereiding in samenwerking met de hoofdaannemer, opdrachtgever en architect.