Techniek

Perfectie tot in
het kleinste detail

Livium levert meer dan een esthetische eyecatcher. Wij ontwerpen elk systeem tot in het kleinste detail, en produceren en monteren ze tot op de laatste millimeter nauwkeurig. Maatwerk is namelijk onze standaard en het allerhoogste detail in afwerking en vakmanschap ons uitgangpunt. Daardoor zien Livium systemen er niet alleen goed uit maar − belangrijker nog − functioneren ze uitstekend en zijn ze uiterst betrouwbaar.

Mooi, functioneel
en betrouwbaar

Zon, wind, regen en sneeuw kunnen invloed hebben op het functioneren en de levensduur van louvres. Daarom zijn Livium louvredaken, louvre­panelen en shutter­panelen ontworpen voor buiten en weersbestendig gemaakt. Elk systeem is goed doordacht, zit zo eenvoudig mogelijk in elkaar en is gemaakt van topklasse materialen.

Technische hoogstandjes

De Livium louvresystemen maken we zelf, verkopen we zelf en monteren we zelf. Zo houden we grip op elke stap in het proces. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies zo wordt als u voor ogen heeft, denken we vaak al vroeg in het bouwproces mee zodat uw wensen, de mogelijkheden van de aannemer en onze creativiteit en vakmanschap elkaar maximaal versterken.

Nauwkeurige Montage

Onze montageteams zagen de louvres en shutters exact op maat, zodat het altijd tot op de millimeter nauwkeurig past. Het resultaat? Topkwaliteit: functionele zon- en wind­wering, aangenaam eenvoudig te bedienen en waanzinnig mooi.

Veelgestelde vragen

Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren al onze Livium louvresystemen in eigen huis. Om de kwaliteit te borgen leveren en monteren wij onze producten uitsluitend zelf, zonder tussenkomst van dealers. U als particulier, bouwbedrijf, aannemer, hovenier en verandabouwer kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wij verkopen onze Livium louvresystemen voornamelijk in Nederland en België, maar zitten ook regelmatig in het buitenland voor internationale projecten in de rest van Europa of de Antillen. Dat kan omdat wij alles in eigen huis hebben, van verkoop en werk­voorbereiding tot en met transport en montage.

Jazeker. U vindt onze showroom in Hengelo waar u meer dan welkom bent om onze Livium louvresystemen te bekijken. Omdat alle Livium louvresystemen maatwerk zijn, is het ook van belang om de situatie ter plaatse bij u te bekijken. Op die manier krijgt u een nog beter advies en een ontwerp met bijpassende offerte dat perfect aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden. Direct een showroom afspraak maken

Wij produceren en assembleren al onze systemen hier in Nederland. Daarin zijn wij uniek!
Advies, verkoop, werk­voorbereiding, productie en montage wordt gedaan vanuit ons moderne bedrijfspand in Hengelo.

Wij hebben het hele proces in eigen hand zodat wij snel kunnen schakelen en leveren; flexibiliteit is onze grote kracht. Houd er echter wel rekening mee dat levertijden kunnen oplopen in drukke periodes. Kwaliteit staat voorop en maatwerk vergt aandacht en vakmanschap.

Wij beschikken over eigen monteurs die vanuit Hengelo in Nederland, België en daarbuiten onze Livium louvresystemen monteren. Onze monteurs zijn volledig gespecialiseerd zodat de montage vakkundig gebeurt.

Daar kunnen wij kort over zijn: nee, dat doen wij niet. Wij laten bouw- en aannemerswerkzaamheden over aan de specialisten. Wij werken hiervoor veel en intensief samen met aannemers, timmerbedrijven en staalconstructeurs door heel Nederland. Heeft u zelf een bedrijf op het oog voor uw bouwwerkzaamheden? Dan werken wij daar uiteraard mee samen.

Wij zijn geen aannemersbedrijf of verandabouwer. Bovendien is er bij nieuwbouw en verbouw al een hoofdaannemer die de bouwwerkzaamheden uitvoert. Wij leveren en monteren onze Livium louvresystemen dan als onderaannemer en doen de werk­voorbereiding in samenwerking met de hoofdaannemer, opdrachtgever en architect.