Inspiratie Projecten

  • Alle
  • louvredaken
  • louvre­panelen
  • shutter­panelen
  • louvre­pergola's

Veelgestelde vragen

Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren al onze louvresystemen in eigen huis. Om de kwaliteit te borgen leveren en monteren we onze producten uitsluitend zelf, dus zonder tussenkomst van dealers. Particulieren, bouwbedrijven, aannemers, hoveniers en verandabouwers kunnen hiervoor contact met ons opnemen.

We verkopen onze systemen voornamelijk in Nederland en België, maar zitten ook regelmatig in het buitenland voor internationale projecten. Dat kan omdat we alles in eigen huis hebben, van verkoop en werk­voorbereiding tot en met transport en montage.

Jazeker. U vindt onze showroom in Hengelo waar u meer dan welkom bent om onze louvreproducten te bekijken. Omdat al onze systemen maatwerk zijn, is het ook erg belangrijk om de situatie ter plaatse te bekijken. Op die manier krijgt u nog beter advies en een ontwerp met bijpassende offerte dat perfect aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden. Direct een showroom afspraak maken .

Dankzij het directe contact met onze klanten beschikken we over vele referenties. Zo hoort u uit eerste hand wat hun ervaringen met ons bedrijf en onze producten zijn. In verband met de privacy van onze klanten delen we die alleen in overleg en na goedkeuring.

Livium beschikt over eigen monteurs die vanuit Hengelo in Nederland, België en daarbuiten onze louvresystemen monteren. De monteurs zijn volledig gespecialiseerd zodat de montage snel en vakkundig gebeurt.

Daar kunnen we kort over zijn: nee, dat doen we niet. We laten bouw- en aannemerswerkzaamheden over aan de specialisten. We werken hiervoor veel en intensief samen met aannemers, timmerbedrijven en staalconstructeurs door heel Nederland. Heeft u zelf een bedrijf op het oog voor de bouwwerkzaamheden? Dan werken we daarmee samen.

Wij zijn geen aannemersbedrijf of verandabouwer. Bovendien is er bij nieuwbouw en verbouw al een hoofdaannemer die de bouwwerkzaamheden uitvoert. We leveren en monteren onze systemen dan als onderaannemer en doen de werk­voorbereiding in samenwerking met de hoofdaannemer, opdrachtgever en architect.