Airfoil Louvrepaneel
Elst

Een fantastische nieuwbouw villa in Elst met een halfrond zinken dak en een fraaie doorkijk van voor naar achteren door de gehele woning.

Door middel van toepassing van grote ramen aan voorzijde en achterzijde ontstaat er erg veel lichtinval in de bovenverdieping.

Het kozijn valt een eind terug vanuit de voorzijde van de woning waardoor er veel ruimte ontstond om een louvrepaneel te monteren.

Er zijn 180mm louvres toegepast in een schuine hoek waarbij de schuine zijde van het louvrepaneel geheel is weggewerkt in het overstekende dak.

De louvres geven een fraaie uitstraling aan de voorzijde van deze villa  zorgen daarbij voor de benodigde privacy en zonwering omdat ze 180 graden draaibaar zijn.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >