Louvredaken | Z-Wonen
Ouddorp

Deze fantastische en stoere duinvilla stijgt ruim uit boven het begrip vakantiehuis. De term weekendvilla komt hier beter tot zijn recht. Deze door Z-wonen uit Middelharnis ontworpen villa staat letterlijk midden in het duin van Ouddorp en lijkt hieruit te zijn opgekomen. Met exclusief gebruik van hoogwaardige en natuurlijke materialen ademt deze woning het betere strandleven. Vanwege de ligging direct aan zee en gebrek aan schaduw is een goed ontwerp van de buitenruimte essentieel. Hiertoe zijn er 5 louvredaken geïntegreerd in een houten constructie, hetgeen de villa een nog stoerdere aanblik geeft.

Architect
Z-wonen

De missie van Z-wonen te Middelharnis is ontwerpen met een hoog architectuurgehalte. De woningen van Z-wonen zijn functioneel, constructief goed opgebouwd en hebben een eigen signatuur. Daarnaast ontwerpt men gebouwen passend in de omgeving. Het ontwerp moet een toegevoegde waarde hebben met betrekking tot het leefklimaat van de omgeving en de ruimtelijke kwaliteit in positieve zin ondersteunen. Z-wonen ontwerpt woningen door heel Nederland. Met name de luxere particuliere woning wordt ontworpen met het creatieve signatuur van architect Jan Robijn.

www.z-wonen.nl

Bij veel zon en warm weer worden de daken gekanteld zodat de zon geen invloed heeft op het Interieur. Bij gesloten louvredaken is er altijd schaduw in de woning. Bij veel wind en koudere avonden kunnen de screens naar beneden en de heaters aan, waardoor en dan dus ook van het buitenleven in het duin genoten kan worden. De louvredaken zijn geanodiseerd waardoor ook in deze maritieme omgeving een lange levensduur gegarandeerd is.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek
adviesgesprek aanvragen >
of
Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden
offerte aanvragen >