Lamel terrasoverkapping

Lamel terrasover­kapping

Aluminium over­kapping

Louvres zijn de ultieme aluminium terrasover­kapping. Ze bieden beschutting en comfort zodat u maximaal kunt genieten van het buitenleven. In geopende stand laten de louvres voldoende daglicht door om het in uw keuken of woonkamer lekker licht te houden. In gesloten stand weren ze te fel zonlicht, zonnewarmte en regen. Wij monteren maatwerk aluminium louvredaken voor vele soorten en maten terrasover­kappingen.

Louvres zijn niet alleen de perfecte keuze voor aluminium terrasover­kappingen, maar blinken ook uit als lamel tuinover­kapping. Ze bieden effectieve zon­wering en de mogelijkheid om uw over­kapping gedeeltelijk of volledig dicht te maken.

Aluminium overkapping

Foto's van aluminium terrasover­kappingen met een Louvredak

  • Aluminium terrasoverkappingen
  • Louvredaken in moderne woning
  • Zwevend louvredak in overkapping vrijstaand
  • Zonwering donkere overkapping elektrisch gestuurd met haard en lounge gedeelte
  • Tuin met overkapping en met louvres die draaibaar zijn en zonlicht binnenlaten
  • Zonwering boven overkapping om warmte binnen te houden en privacy
  • Luxe terrasoverkapping met loungeset met witte bouwkundige constructie
  • Lamellen overkapping die zonwerend is en tegelijkertijd ook de zon binnenlaat door de draaibare lamellen.

Veel gestelde vragen

Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren al onze Livium louvresystemen in eigen huis. Om de kwaliteit te borgen leveren en monteren wij onze producten uitsluitend zelf, zonder tussenkomst van dealers. U als particulier, bouwbedrijf, aannemer, hovenier en verandabouwer kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wij verkopen onze Livium louvresystemen voornamelijk in Nederland en België, maar zitten ook regelmatig in het buitenland voor internationale projecten in de rest van Europa of de Antillen. Dat kan omdat wij alles in eigen huis hebben, van verkoop en werk­voorbereiding tot en met transport en montage.

Jazeker. U vindt onze showroom in Hengelo waar u meer dan welkom bent om onze Livium louvresystemen te bekijken. Omdat alle Livium louvresystemen maatwerk zijn, is het ook van belang om de situatie ter plaatse bij u te bekijken. Op die manier krijgt u een nog beter advies en een ontwerp met bijpassende offerte dat perfect aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden. Direct een showroom afspraak maken

Wij produceren en assembleren al onze systemen hier in Nederland. Daarin zijn wij uniek!
Advies, verkoop, werk­voorbereiding, productie en montage wordt gedaan vanuit ons moderne bedrijfspand in Hengelo.

Wij hebben het hele proces in eigen hand zodat wij snel kunnen schakelen en leveren; flexibiliteit is onze grote kracht. Houd er echter wel rekening mee dat levertijden kunnen oplopen in drukke periodes. Kwaliteit staat voorop en maatwerk vergt aandacht en vakmanschap.

Wij beschikken over eigen monteurs die vanuit Hengelo in Nederland, België en daarbuiten onze Livium louvresystemen monteren. Onze monteurs zijn volledig gespecialiseerd zodat de montage vakkundig gebeurt.

Daar kunnen wij kort over zijn: nee, dat doen wij niet. Wij laten bouw- en aannemerswerkzaamheden over aan de specialisten. Wij werken hiervoor veel en intensief samen met aannemers, timmerbedrijven en staalconstructeurs door heel Nederland. Heeft u zelf een bedrijf op het oog voor uw bouwwerkzaamheden? Dan werken wij daar uiteraard mee samen.

Wij zijn geen aannemersbedrijf of verandabouwer. Bovendien is er bij nieuwbouw en verbouw al een hoofdaannemer die de bouwwerkzaamheden uitvoert. Wij leveren en monteren onze Livium louvresystemen dan als onderaannemer en doen de werk­voorbereiding in samenwerking met de hoofdaannemer, opdrachtgever en architect.