Veranda's voorzien van een Louvredak

Zon­wering veranda's

Serre zon­wering

Verrassend. Buitengewoon. Stijlvol. Dat is een veranda met louvres van Livium. Dankzij de louvres in het dak van uw serre is het mogelijk om in alle seizoenen op uw veranda te zijn. Open de louvres om veel daglicht binnen te laten of sluit ze voor beschutting tegen zon of wind en voor een waterdicht dak. Onze louvredaken passen overigens ook perfect in de meer klassieke veranda’s van hout.

De veelzijdigheid van onze louvredaken wordt verder versterkt door optionele screens voor zijdelingse bescherming. Deze toevoeging verhoogt de functionaliteit van uw serre, zowel als zon­wering veranda als voor privacy. Zo wordt uw dak veranda een nog elegantere en comfortabelere plek om te ontspannen.

Serre zonwering

Foto's van Veranda's met een Louvredak

  • Serre zonwering met aluminium lamellen voor een ontspannen loungeplek
  • Veranda met zonnescherm waar een eettafel onder staat voor de ultieme buitenruimte
  • Dak voor veranda met houten constructie met panoramisch uitzicht over water
  • Veranda dak met luxe eettafel in grote tuin voor ultiem buitenleven om licht te filteren
  • Verandazonweringen met wit louvredak om te genieten van het buitenleven
  • Plat dak veranda in nieuwbouwwoning met prachtige lichtstraat
  • Zonnescherm veranda met shutters buiten om licht en lucht door te laten. Gezellig buiten zitten met de familie.
  • Dak voor veranda met louvredaken en houten eikenspant voor heerlijke zon en veel lichtinval

Veel gestelde vragen

Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren al onze Livium louvresystemen in eigen huis. Om de kwaliteit te borgen leveren en monteren wij onze producten uitsluitend zelf, zonder tussenkomst van dealers. U als particulier, bouwbedrijf, aannemer, hovenier en verandabouwer kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wij verkopen onze Livium louvresystemen voornamelijk in Nederland en België, maar zitten ook regelmatig in het buitenland voor internationale projecten in de rest van Europa of de Antillen. Dat kan omdat wij alles in eigen huis hebben, van verkoop en werk­voorbereiding tot en met transport en montage.

Jazeker. U vindt onze showroom in Hengelo waar u meer dan welkom bent om onze Livium louvresystemen te bekijken. Omdat alle Livium louvresystemen maatwerk zijn, is het ook van belang om de situatie ter plaatse bij u te bekijken. Op die manier krijgt u een nog beter advies en een ontwerp met bijpassende offerte dat perfect aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden. Direct een showroom afspraak maken

Wij produceren en assembleren al onze systemen hier in Nederland. Daarin zijn wij uniek!
Advies, verkoop, werk­voorbereiding, productie en montage wordt gedaan vanuit ons moderne bedrijfspand in Hengelo.

Wij hebben het hele proces in eigen hand zodat wij snel kunnen schakelen en leveren; flexibiliteit is onze grote kracht. Houd er echter wel rekening mee dat levertijden kunnen oplopen in drukke periodes. Kwaliteit staat voorop en maatwerk vergt aandacht en vakmanschap.

Wij beschikken over eigen monteurs die vanuit Hengelo in Nederland, België en daarbuiten onze Livium louvresystemen monteren. Onze monteurs zijn volledig gespecialiseerd zodat de montage vakkundig gebeurt.

Daar kunnen wij kort over zijn: nee, dat doen wij niet. Wij laten bouw- en aannemerswerkzaamheden over aan de specialisten. Wij werken hiervoor veel en intensief samen met aannemers, timmerbedrijven en staalconstructeurs door heel Nederland. Heeft u zelf een bedrijf op het oog voor uw bouwwerkzaamheden? Dan werken wij daar uiteraard mee samen.

Wij zijn geen aannemersbedrijf of verandabouwer. Bovendien is er bij nieuwbouw en verbouw al een hoofdaannemer die de bouwwerkzaamheden uitvoert. Wij leveren en monteren onze Livium louvresystemen dan als onderaannemer en doen de werk­voorbereiding in samenwerking met de hoofdaannemer, opdrachtgever en architect.